I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 20 July 2012

Ya Allah, I am into this beautiful Ramadhan=)

Assalammualaikum..in d name of ALLAH..most merciful..n most compassionate..






apa khabar u allz?sihat tak..bagus r if sihat..alhamdulilah...=)..sowey dah lame tak update blog...a quit busy r ngn test n assignment...msuk sem 2 mkin tough r..but insyaallah hope i can endure all of diz...wsh me luck ok..now back to tittle..wahhh,,,dh nak msuk ramadhan..how great!..smua org ternanti-nanti bulan yg penuh mulia  ini...alhamdulilah,diz year dapat celebrate lagi ngn fmily n d rest..thankz ALLAH..btw,if u allz nak tahu,kt alexandria,egypt dh celebrate dlu dh..dyaorang lebih awal drpd kita..tapi tak pew r..yg penting kita dpt celebrte juga..insyaallah..kesian juga kt bff sy yg brda di egypt skrg nie..clebrte 1st ramadhan di sne tnpa fmly..tapi tak pew r...awk kn kuat..so be strong babe!...

ramadhan is d month of blessings..and i'm sure u'll get ur share too..coz ALLAH is happy wif u..=)
so di kesempatan ini,sy nak mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan n  selamat berpuasa kepada family sy,kawan-kawan,cikgu-cikgu,lecturer dan seluruh umat islam especially UTHM student...semoga ramadhan kali nie dan seterusnya memberi makna kepada kita semua..semoga ALLAH memberkati juga..insyaallah..=)...






Selamat menikmati bulan Ramadhan dengan penuh penghayatan dan keinsafan :)

Jangan lupa bangun sahur. Sunat dapat pahala :)













pesanan untuk my husband to be(tak tahu r kat mana awk sekalipun or siapa pun awk=))..*selamat berpuasa awak...jgn lpe solat terawih tau..one day t,sy harap kita dpt berpuasa n lakukan solat terawih sma-sama..insyaallah..i'm waitin for u..sabarlah wahai hati<3...

k r u allz,,itu jew sy nk update untuk hari,,slmt berpuasa again,,jgn ponteng-ponteng puasa tau..tak baik...hehe.tke cre u allzz...,nyte..salam=)