I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 3 October 2012

Sesekali di uji=')

Assalammualaikum..in d name of ALLAH..most merciful n most compassionate..


apa khabar everyone?sihat tak..praise to ALLAH if sihat...lame tak update blogg..rinduulaaahh..act,i'm in final mood..but just take a little bit of my  time to update my blog...btw,doakan saya ye untuk final..=)...btw,dalam mood final nie kan kadang-kadang kita di uji..yela kita tak perasan masalah boleh datang dengan tiba-tiba..kita tak minta semuanya berlaku,tapi ALLAH sengaja bagi kita ujian tu...dah lah final plus dengan 'test' daripada ALLAH pula..haaaa...cam mane nk overcome tu...tahu tak,ALLAH rinduu kita sebenarnya..sebab tu DIA bagi kita ujian...yarh,surely kita mampu memikulnya....




*dalam mood final lah macam-macam ujian yg kena saya hadapi..even nampak saya tersenyum.it doesn't mean i'm happy..saya kena kuat untuk hadapi semua ujian ini..kadang-kadang saya rasa saya tak mampu,tapi saya cuba fight.."ALLAH kali nie engkau bagi ujian kepadaku lagi..thankz ALLAH...=')...maybe aku terleka....cuma yang aku harapkan,kuatkan imanku untuk menghadapinya...insyaALLAH boleh..=')"..dugaan itu datang menerpa bagi menguji jauh mananya sabar kita....sha..plez fight for it..u can sha..insyaALLAH..deserve better..sabarlah wahai hati....ada rahmat di sebaliknya..teruskan berdoa..=')..k lah u allzz..saya dah nak tido dah nie..doakan saya ye..take care..salam..

2 comments:

  1. setiap apa yg berlaku & dugaan pasti ada hikmah nya.. ALLAH akn sentiasa ada utk kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye u..dat's ryte,,kte kna r edha,,chill..btw,thnkz=)

      Delete