I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 16 January 2013

HAppy BUfday a.k.a sana hilwa...=)

Assalammualaikum..in d name of ALLAH.most merciful n most compassionate..

hyep-hyep u all...apa khabar semua?hope sihat-sihatlah yeee...dah lame tak update blog actually..heee...rindunyeeeeee..biasalah sy dah masuk sem 5 nie,so a quite busy lah..diz week i've 4 straight test..OMA..sabar jew lah..tapi yg penting kita kena selalu semangat and chill..yeahh..dah lepas 3 paper,now  left 1 more to go..in shaa ALLAH..RABBI YASSIR WALA TU'ASSIR..btw.today is special day..ada dua actually..firstly HAPPY BIRTHDAY PAPA!..may ALLAH bless ur life..hope u always stay healthy papa..love u..=)..and 1 more HAPPY ANNIVERSARY yg ke 2 tahun untuk budak-budak pre-dip 1st batch..yeahh..tak sangka,kejap jew masa berlalu..may ALLAH bless our fwenship..in shaa ALLAH..=)..ok,now back to our title above..haaaaa,,bufday sape jew lah kan tu..heee..guess lah=)esok 17 jan 2013 adalah bufday bff sy yg berada di EGYPT sekarang..


THURSDAY,17 JAN 2013

Dear BAKAL DOCTOR...AMIRA NABIHA..

maaf awak..curi-curi ambil gambar..heee

\nie cake untuk bufday gurl..turn 20 dah...=)





'Assalammualaikum awak..apa khabar?sy harap awak sihat di sana.semoga ALLAH permudahkan urusan awak di sana ye..dah lame kan kita tak jumpa since awak fly ke egypt..wahhh..rindunyeee=(..act blog nie dedicated untuk awak..sy tak dapat nk post hadiah ke sana..sy harap awak suka..just wanna wish happy buday yg ke 20 awak..=)..saja jew nak wish awal-awal...wah dah 20 tahun dah dya..kejap jew kan...ingat tak kita kenal since standard 5 mase sekolah agama dulu..heee..kita jd bezfwen'z sampai sekarang..alhamdulilah..if i'm not mistaken around 9 years perhaps..walaupun jauh dan jarang contact,persahabatan kita tetap utuh..terima kasih awak..semoga awak dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berjaya di dunia dan akhirat.dan lagi 1,semoga awak dkurniakan jodoh yg soleh nanti..in shaa ALLAH..sy doakan yg terbaik untuk bff sy yg jauh nie..awak jaga diri baik-baik kat sana ye...mudah-mudahan cita-cita awak tercapai.=).aja!aja fightin...sampai sini saja ucapan sy buat awak yg berada di perantauan..may ALLAH bless our fwenship..jangan lupa sy tau awak..hee.sayang awak..daaa..salam.."



No comments:

Post a Comment