I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 22 March 2013

Thank you ALLAH,thank you everyone=')

Assalammualaikum..in d name of ALLAH..most merciful,most compassionate..

salam jumaat everyone...hope semua sihat ye.actually i'm in final mood..tadi baru lepas jawab control system punya paper..doakan sy ye..left 4 more paper to go..rabbi yassir wala tu'assir..=)..btw,sebelum tu nak wish happy bufday to kawan sy CAPT ID..may ALLAH bless u..semoga tercapai cita-cita untuk menjadi seorang pilot.sy doakan yg terbaik untuk kawan-kawan sy=)..haaa..post kali nie nak  citer tentang my belated bufday during march 16..heee..saje je..kebetulan nak release tension kan sambil dengar lagu hello by lionel richie...

"alhamdulilah,now i'm turn 20th.tak sangka dah.macam baru semalam jadi childish..kejap je masa berlalu..ALLAH, thank you for everythin..i'm still alive until now..thank you mama and papa who's always care for me..sacrifice everything..i love both of u.=')..thank you pada kawan-kawan yg wish dan bff neesa,alaa,ekin,dira prank sy malam tuuuu...hehe..hadiah paling bermakna bila adeq junor hadiahkan sy ayt al-quran surah maryam ayat 15 dan 33..it's awesome..thank you pd adeq helmah.tak lupe jugak pd bff sy  am  buatkan video yg shweet plus wif background music make me remind bout our pre dip..heee..touchin sangat=')..hee..thank you to mama yg belikan new phone..hee...sayang mama..thank you jugak pd kawan papa yg belanja makan dan celebrate bufday sy kat JB..tidak lupe jugak pd  kawan sy rasydan yg belanja makan even bufday sy dah lepas dua hari tuu.thank you awak!.hee..bufday kali ni asyik makan jee..heee..but i love it...and thank you again for all of u..maaf tak dapat nak mention semua orang.jangan lah ambil hati if sy tak mention ye..act sy betul-betul  appreciate it..hadiah paling bermakna daripada u all..love all of u ok..=)..hanya ALLAH yg dapat membalasnya..sy hanya mampu mendoakan yg terbaik untk awak semua..semoga our friendship till jannah..in shaa ALLAH.."


time bufday..opss malu ite..haha..=p..may ALLAH bless u princess..=)


FOR D 2OTH PRINCESS..=')

*hope berjaye dunia dan akhirat
*banggakan mama dan papa
*menjadi anak yg soleha
*dapat jodoh yg soleh..opsss.hee.(satu hari nanti..sabarlah wahai hati ye sha)
*dapat membahagiakan orang lain kerana kita pun akan bahagia jugak..in shaa ALLAH..

 hanya berbekalkan kesabaran dan keimanan.


GEMBIRALAH DENGAN HIDUP INI KERANA HDUP INI INDAH DAN JADIKANLAH IA SEBAGAI HAMPARAN UNTUK SETIAP KEBAIKAN...

sincerely love,
NATASHA PUTERY
PELAJAR TAHUN 3 KEJURUTERAAN ELEKTRIK UTHM,,=)