I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 9 July 2013

Ramadhan datang lagi=')

Assalammualaikum... in the name of ALLAH, most compassionate and most merciful

apa khabar semua?? semoga semua berada dalam keadaan sihat, in shaa ALLAH. dah lama kan sy tak update blog.. heeeeee. btw sy cuma nak update tentang puasa. alhamdulilah kali ini diberi peluang oleh ALLAH untuk berpuasa. thank you ALLAH=') dan tadi sy sempat habiskan terawih untuk malam yg pertama. alhamdulilah. it's awesome time.







btw, sy nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua. semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan diberkati ALLAH. buatlah kebaikkan sempena bulan ramadhan ini. mana tahu kan, mungkin ini ramadhan yg terakhir. tapi apa-apa pun, kebaikkan tu perlu dibuat dengan ikhlas. sy minta maaf jika ada salah dan silap kepada semua. jangan lupa puasa penuh ye semua..hehe. dan jangan lupa juga bangun sahur. take care there. assalammualaikum=)

lot of love<3
natasha putery