I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 20 February 2014

Alhamdulilah. I'm in second stage=)

Assalammualaikum. In the name of ALLAH most merciful and most compassionate:)


Ruang. Dikala kosong, dia hadir tanpa disedari.
Cuba memberi sinar pelangi yang indah, agar dia tahu aku bahagia.

Cehwahh. Berpuitis pula kan. . Haa. Kenapa je kan? Nanti kite story mory. Hehe. Hai! Apa khabar semua? Harap semua sihat ye. Sekarang cuaca tak berapa nak elok sangat, so banyakkan minum air kosong ye. Kepada yg tak sihat, cepat-cepat jumpa doktor ok! Dah jarang sy nak update blog ni ha. Kadang-kadang tak ade masa dan kadang-kadang malas nak type. Haha. Agaknya mimpi apa rajin nak update blog. Yela, awak, awak dan awak semua mesti nak tahu tentang title sy kat atas tu kan. Act sambungan daripada part 1.


***PART 2***

Firstly, alhamdulilah. Second stage dah. Terima kasih  ALLAH atas rezeki yg telah diberikan. Haaaa. Mesti tertanya-tanya apalah yg sy dapat. Hee. Act sy dapat sambung belajar lagi. Yeahh! Even dah week 2, baru nak update tentang sambung belajar ni. Alhamdulilah, sy dapat SARJANA MUDA KEJURUTERAAN ELEKTRONIK DENGAN KEPUJIAN dan sy masih di UTHM. Jodoh kuat lagi dengan U sana. In shaa ALLAH, pengajian sy selama 4 tahun. Haha. Act kalau dah transfer credit, mybe 3 tahun setengah.  Mula-mula masa tengok tawaran ni, tiba-tiba terdetik dalam hati yg sy agak frust. I don't know why=(. I should be grateful person because continue in bachelor. Sy target untuk sambung dalam elektrik power, tapi takde rezeki. Then, semua bagi support untuk sambung dalam elektronik ni. Bila sy fikir balik, mybe ade hikmah yg ALLAH nak tunjukkan='). Mungkin. Why not kita bersangka baik dengan ALLAH kan. 

Terima kasih juga kepada mama dan papa yg sentiasa menjadi tulang belakang sy, yg sanggup sacrifice everything. Mama dan papa yg selalu ade untuk sy:'). Tanpa mereka, mungkin sy tak akan kuat hingga sekarang. Tidak lupa kepada ASJ yg  always ada  bagi pendapat  dan nasihat mana yg terbaik untuk kejayaan sy. Hee. Thanks u=). He's like my icon or like idol mybe. Because he's engineer right now. Kalau dia boleh berjaya, why not me?. Terima kasih juga buat semua kawan sy yg sentiasa support time up and down. I'm so touched when one of my bff sent whatsapp to me and give me a spirit.

from eqin masri:
"congrate sha.. time ni syg kne prove kn yg sha mampu bjaye sndiri wlaupun tanpa kawan. kuat kn diri. ingat sha bley cume rezki nye lmbt atau cpt je. selalu think positif".
She always remind me "ingat sha, rezeki awak bukan satu tau"='). *Bila sy type ni, sy ingat awak eqin. Sedih act bila awak takda dah. Tapi awak ade tanggungjawab yg lebih besar untuk family awak kat sana kan? Sy doakan awak dilindungi oleh ALLAH dan Berjaya dunia dan akhirat. In shaa ALLAH. Terima kasih untuk kekuatan itu.

Lecturer yg pernah mengajar sy dan PA yg selalu memberi motivasi, terima kasih atas ilmu yg diberikan dan kerana mereka semua sy berjaya sambung untuk degree di UTHM. Terima kasih semua. Doakan sy dan rakan-rakan yg lain untuk meneruskan perjuangan ini. Hope we can go through all of this. Kepada yg continue degree or tak, Good luck to all of u. What ever decision that u make, mybe it is the best for u. "The choice is yours. The decision is Allah=)

"penerbangan harus diteruskan, walaupun terkadang perlepasan itu tidak sama"
satu je sy minta ALLAH, kuatkanlah sy. Kuatkanlah YA ALLAH=').

Sampai sini saja coretan sy untk malam ini. Nanti apa-apa, sy update lagi ye. Sleepy already. Guten nacht everyone. Minta maaf if ade salah dan silap. Take care and assalammualaikum=)


LOT OF LOVE
Natasha putery
1st year in Bachelor of Electronic Engineeing with Honour
with wisdom, we explore



No comments:

Post a Comment