I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 5 July 2014

Hikmah dan Allah sayang=')

Assalammualaikum. In the name of ALLAH most compassionate and most merciful.


Hello everyone. How are you today? Hope all of you are pink of health. In shaa Allah. Salam ramadhan btw. May ALLAH bless us. Ramadhan is the awesome and calm day. So always make du'a ok=)

Hikmah. Mungkin ALLAH nak beri ujian itu. Mungkin. Supaya saya lebih kuat, kuat dan terus kuat. Bukan mudah untuk hadapi situasi yg down macam ini. Kalau boleh nak nangis laju-laju tahu tak. Tapi kalau boleh taknak mama dengan papa tahu apa yg berlaku. Afraid both of them will frustrated about my 1st sem. Urmm. Like seriously, memang dah jangka dan redha sebenarnya untuk result kali ni. Setimpal lah dengan apa yg kita bagi kan. Frankly said, my fault. I thought is like dip that I can playing around. But totally wrong. My friend yg dah jadi engineer sekarang ni  dah mention, bila dah deg sangat susah dan tak boleh main -main dan juga no more last minute study. So, say good bye to my dean list *nangis laju-laju.  Sorry, I can't get it awak. Even bad news,  but ALLAH  selitkan juga hikmah disebaliknya. Dear self, everything will be okay? okay. Thanks to all my friends that always support me. Appreciate it.

Remember this dear self, no matter how great effort that you made, in the end, it is only him that can help you go through. ONLY HIM. Learn to know. Purify your intentions, every now and then every second that counts=')



In shaa ALLAH, I'll try for the next sem. Husnuzon and positive thinking. I've  promise to myself, that I  must  always stay sado. May ALLAH ease you princess. let's follow the flow and patience.

Good night everyone. Don't forget sahur and happy fasting. Forgive all my mistake. Daa. Assalammualaikum=)