I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 21 August 2015

Rindu tak? Lol=P

Assalammualaikum. In the name of ALLAH, most compassionate and most merciful. 

Haiii! "Sayang ku bawa jauh rinduku".  Hahahaa. Rindu tak? Rindu tak? Mesti ada yg rindu i  all kan. Yela dah lama sangat tak update blog. Lately busy plus tak tahu nak update apa. Hee. U all semua sihat tak? Hope sihat la ye. Btw, i tengah cuti sem nie. Hehe. Padahal dah nak habis pun cuti. Haisyhhh. I kena balik awal la. In Shaa Allah end of this month. Mesti pelik kenapa la nak balik awal kan. Biasa la  kena jadi akak-akak fasi ni ha. Yela nak menyambut  kedatangan junior baru kan. Cehwahhh. *Kenyit mata sikit kat junior. Hahahha. 

Ok lets continue about the degree journey. Since degree ni banyak betul dugaan plus takde masa nak bergembira sangat. Tak macam diploma dulu. I miss the old time=(. Even main-main, still boleh catch up. Now bila tak fokus, result pun melayang. Haha. *Marilah nangis sama-sama. Just left around 2 years before end up everything. Lagi la next sem dah start major course. So suka or tak, i kena go through la kan. Its all about harapan mama dan papa. So i kena kuat. Princess mesti sado kan? Sado kan hati. Kalau "jatuh" banyak kali tu biasa, takpe. Tapi jangan lupa 'bangun' balik ye. Never give up, Never say 'NO'. Lets fight and pray for our success together. Healing yourself and everything will be ok=). Sleepy btw. Astaghfirullah for everything. Guten Nacht. Muahh;)







No comments:

Post a Comment